D.E.A. Line d.o.o. je bosanskohercegovačka kompanija koja se bavi uvozom, distribucijom, prodajom, edukacijom i savjetovanjem u autoindustriji. Naš asortiman robe nudi sve što je potrebno iz svijeta autkozmetike sa posebnim akcentom na profesionalce (lakireri i deaileri) kao i autkozmetike za samouslužne autopraonice na tržištu Bosne i Hercegovine.

 

U svojoj bazi kupaca imamo profesionalce u oblasti auto detalinga (pranje, obrada bezbojnog laka, dekontaminacija, poliranje, dubinsko pranje, instaliranje keramičke zaštite na bezbojni lak, instaliranje zaštite na kožu i tekstil, instaliranje zaštite na vjetrobranska stakla, instaliranje zaštite na plastiku / farove, farbanje i zamjena kože, korekcija platna na sjedištima) i autolakirere ( auto limarija, lakiranje, masiranje laka od udara leda, zamjena vjetrobranskih stakala).

 

Ono sa čime se ponosi naša kompanije je edukacija i certificiranje u procesu detailinga, sa master trenerom sa dugogodišnjim iskustvom. Bilo da ste profesionalac, početnik ili nešto između, prilagodili smo paket obuke baš za Vas.

 

L – paket koji je namijenjen za profesionalce

XL – paket koji je namijenjen za nadogradnju znanja i traje do 3 dana

XXL – paket koji namjenjen za sve one koji imaju želju, bez ikakvog iskustava i ovaj paket obuke traje do 6 radnih dana.

Pogledajte i naš aktuelni katalog izvojenih proizvoda za detailing koje smo pripremili za vas, na ovom linku.

Ovlašteni smo zastupnik za Bosnu i Hercegovinu, Hrvatsku, Srbiju, Crnu Goru, Albaniju, Kosovo i Makedoniju Njemačkog proizvođača INFINITEC GmbH – NANOLEX CAR CARE Matzenberg 171, 66115 Saarbrucken, +49(0)681 / 90 67 76 50, 
www.infinitec-technology.de

 

Nano keramički premaz

Nano Surface Solutions specijalizirana je za inovativne površinske premaze za komercijalni i industrijski sektor. Naš portfolio proizvoda uključuje premaze za široku lepezu površina u automobilskom sektoru. Aktivni princip naših premaza temelji se na tzv. „efektu cvijeta lotosa“ poznatom iz prirode i ima za cilj da trajno zaštiti površine i pojednostavi njihovo čišćenje.

ODEX

Nanolex ODEX brzo neutralizira neugodne mirise, a da ih samo maskira. Neugodni mirisi koje stvaraju duhan, životinje, prosuti mliječni proizvodi, povraćanje ili drugi uobičajeni izvori neugodnih mirisa trajno se eliminiraju za nekoliko minuta. Da bi se postigao optimalan efekat, Nanolex ODEX se mora prskati direktno na površine koje se tretiraju i ostaviti da se potpuno osuši. Zbog svoje vodene formulacije, Nanolex ODEX se može nanositi direktno na bilo koju površinu bez oklijevanja.

MI IMAMO RIJEŠENJE ZA SVAKI PROBLEM ZA VAŠEG LIMENOG LJUBIMCA